skip to Main Content

Diensten

UU Payroll is de specialist als het gaat over personeelsbeheer. Wij helpen uw bedrijf met zaken zoals payrollen, personeels- en salarisadministratie, het opstarten van een eigen uitzendbureau, uitzenden, verzuimbegeleiding en backoffice dienstverlening. U kunt ons inzetten in alle mogelijke branches verspreid door heel Nederland. Zo kunt u met gemak de bovengenoemde diensten aan onze professionele werknemers overlaten. Zo heeft u de mogelijkheid om uzelf toe te spitsen op uw eigen passies binnen uw bedrijf. En u kunt erop vertrouwen dat onze werknemers met jarenlange ervaring en specialistische kennis u volledig kunnen ontzorgen.

UU Payroll ontzorgt u op een fijne en heldere manier zodat u begrijpt wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

UU Payrol helpt uw bedrijf met het werven van personeel. Het is van groot belang dat u de juiste werknemers voor u heeft werken. Zij bepalen met name onder andere namelijk de cultuur van uw bedrijf. Het inhuren van een bureau kan erg handig zijn zodat allerlei grote risico’s voor u vervallen.

Via werving en selectie kunt u de beste werknemers vinden voor uw bedrijf. UU Payroll helpt u graag met het creëren van een geschikt en overzichtelijke vacature. Zo reageert alleen de geschikte doelgroep op uw oproep. U kunt ons daarnaast ook prima inzetten om tips te geven waar u op moet letten tijdens de werving en selectie.

Een van de uitzonderlijk sterke kanten van UU Payroll is dat wij u optimaal kunnen begeleiden met het opzetten van een eigen uitzendbureau. U kunt ons specialisme inschakelen om een zo best mogelijk resultaat te boeken en een stabiele basis te creëren.

Back To Top