skip to Main Content

Uitzendbureau onderneming opstarten

Heeft u een sterk ondernemersgeest, vindt u het daarnaast leuk om met mensen te werken en hen te helpen aan een nieuwe baan? Dan kunt u bij ons prima terecht voor het opstarten van een uitzendbureau. Vergis u niet in het hoeveelheid werk dat hierbij komt kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij ondersteunen. UU Payroll zorgt ervoor dat u een vliegende start heeft met uw onderneming. Wij hebben enkel alleen ervaren experts die met u meedenken. Zo zorgen wij ervoor dat u geen financiële risico’s loopt. 

UU Payroll uitzendbureau starten

WAB:

Als startende ondernemer komen veel regels kijken bij uw bedrijf. Zorgt u er goed voor dat u altijd op de hoogte bent van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) regels. Dit is essentieel om geen onnodige fouten te maken en daardoor financieel in de problemen te komen. U kunt ervoor kiezen om UU Payroll in te huren zodat wij met u meekijken naar de backoffice. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en begeleiden wij u waar nodig.

Ondernemingsplan:

Voor een goed lopend uitzendbedrijf is een stevig ondernemingsplan essentieel. Door het schrijven van dit plan wordt u geforceerd om goed na te denken over uw verwachtingen, kansen, bedreigingen en uw concurrenten. Daarnaast krijgt u op deze manier een goed overzicht over welke financiële middelen u nodig heeft. Zoals het hebben van een startkapitaal. Zo kunnen uw werknemers gelijk betaald worden voor hun diensten. U kunt dit door uzelf of door ons laten doen.
Dit zijn de stappen die u in overleg met ons moet bedenken:

1: Wat is het doel?

2: Wie is de doelgroep?

3: Wat is de toegevoegde waarde?

4: Het marketingplan

5: De concurrentieanalyse

6: Het product/de dienst

7: Het financiële plan

Verloning en backoffice:

U kunt er zelf voor kiezen om de verloning zelf te regelen. Of u kunt dit door UU Payroll laten doen. Dat betekent dat uw werknemers op papier in dienst komen bij het payrollbedrijf, terwijl ze voor u aan het werk zijn. Het voordeel hiervan is dat alle alle werkgeversrisico’s van u worden overgenomen.

De voordelen:

  • U loopt geen werkgeversrisico
  • Uw werknemers worden begeleid door experts bij ontslag en ziekte
  • De administratie wordt door ons uitgevoerd, hierdoor kunt u met de leuke activiteiten van de onderneming aan de slag
  • Uw werknemers merken geen verschil in wie de backoffice doen
Back To Top