skip to Main Content

Werving en selectie

Werving en selectie: Hoe kunt u de juiste werknemers voor uw bedrijf vinden?

Dit kunt u doen via een aansprekende vacature die speciaal gericht is op het doelgroep die u graag in uw bedrijf wilt hebben. De vacature moet mensen zien te overtuigen om bij u in dienst te komen. En dan is het aan u om de juiste geïnteresseerden daaruit te kiezen. Een goede match is van uiterst groot belang. De persoon die bij u komt werken wordt onderdeel van de cultuur van het bedrijf. En op deze mensen bouwt u uw bedrijf. Neem daarom ook vooral geen overhaaste beslissingen, maar zorg ervoor dat u de tijd neemt om iedereen goed te leren kennen. 

Een vacature moet dan ook met uiterste zorg geschreven worden. Bij UU Payroll kunnen wij u hierbij prima ondersteunen. U kunt ons gebruiken om mee te sparren. En wij zullen u goede en duidelijke tips geven. Zorg in ieder geval voor dat uw vacature gedetailleerd is zodat de geinteresseerden kunnen zien of zij bij de baan passen. En draai er vooral niet teveel omheen. Hoe duidelijker de vacature is, hoe eerder u aan de best passende werknemers komt.

Het is natuurlijk van groot belang dat u de juiste personeel voor uw bedrijf vindt. Dit moeten werknemers zijn waar u ook echt uw bedrijf mee op kan bouwen en zij moeten zich daarnaast ook voor langere tijd aan uw bedrijf willen binden. 

Stappenplan vacature

1: Gebruik veelgezochte functienamen

2: Kies een duidelijke functienaam

3: Begin met het hoogtepunt

4: Zet de functieomschrijving bovenaan

5: Houd het kort en concreet

6: Zoek geen starter met tich jaar ervaring

7: Wees positief

8: Geef de lezer overzicht

9: Maak de tekst SEO

Werving selectie UU Payroll

Wilt u graag een echt goede vacature schrijven? Dan kunt u het best UU Payroll inhuren. Wij zorgen ervoor dat uw vacature helemaal geschikt is voor de doelgroep die u zoekt voor uw bedrijf. Zo wordt de cultuur binnen uw bedrijf precies zoals u wilt.

Back To Top