skip to Main Content
Voordelen Payroll Voor Inlener (opdrachtgever)

Voordelen payroll voor inlener (opdrachtgever)

De voordelen van payroll voor de inlener (opdrachtgever)

Bent u nieuwsgierig naar wat de voordelen van payroll voor de inlener, dus de opdrachtgever, zijn? Dit is natuurlijk uiterst belangrijk om te weten, vooral wanneer u zelf de inlener bent. Zo kunt u afwegen of u interesse heeft om bijvoorbeeld UU Payroll in te schakelen. Of kiest u er liever voor om alle administratie zelf te regelen en daarbij alle risico’s op u neemt? Probeer voor uzelf zoveel mogelijk informatie te vinden, zodat u een goed doordachte keuze voor uw bedrijf kan nemen. Om het makkelijker voor u te maken hebben wij alvast enkele voordelen van payroll voor de inlener op een rijtje gezet. Mocht u hierna nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen via [email protected].

Voor inlenende bedrijven zijn er drie belangrijke voordelen van payroll:

  1. U heeft geen last meer van administratieve rompslomp. Inlenende bedrijven kunnen nu gebruik maken van de diensten die het payroll bedrijf aanbiedt. Zodat u de complexe personeels- en salarisadministratie niet zelf hoeft te doen.
  2. Afwentelen risico’s van het werkgeverschap; het is van tevoren duidelijk wat loonkosten zijn. De inlener draait niet op voor de kosten van doorbetaling bij verzuim (ziekte of arbeidsongeschiktheid) en hoeft geen (ontslag) vergoedingen uit te keren.
  3. Flexibiliteit: het inlenende bedrijf kan vrij eenvoudig afscheid nemen van de payrollmedewerker door de payrollovereenkomst te beëindigen.

Kijk bij onze andere blogs voor meer voordelen en informatie over pay-rolling.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top