skip to Main Content
Wat Kan Payroll Betekenen Voor Uw Kapperszaak?

Wat kan payroll betekenen voor uw kapperszaak?

Wat kan payroll betekenen voor uw kapperszaak?

Altijd al benieuwd geweest wat payroll kan betekenen voor uw kapperszaak? Als u actief bent in de kappersbranche als ondernemer dan is het u onderhand vast wel opgevallen dat steeds meer eigenaren van kapperszaken tegenwoordig voor een payrollconstructie kiezen. Wat zijn de redenen dat payrollbedrijven schijnbaar zo populair zijn in de kapperswereld? Heeft het te maken met het gemak dat payrollbedrijven bieden door alle administratieve taken op zich te nemen? Of met de tijd die eigenaren van kapperszaken dankzij payrolling overhouden om hun klanten betere service te bieden? Zoals we in dit blog zullen lezen zijn dit inderdaad enkele van de belangrijke redenen waarom veel kapperszaken voor een payrollconstructie kiezen, maar niet de enige!

Verbeter de klantbeleving

In de kapperswereld is klantbeleving natuurlijk van ongekend belang. U verkoopt geen product, maar een service. Daardoor zullen klanten, nog meer dan in bijvoorbeeld een supermarkt of een elektronicazaak, de service die u hen biedt sterk bijblijven. Dit is uiteindelijk wat uw succes bepaalt. Daardoor wilt u natuurlijk al uw tijd spenderen aan het optimaliseren van de klantbeleving en hiervoor is klantcontact enorm belangrijk. Uw klanten verwachten dikwijls meer dan een kapper of kapster die zijn of haar klant volgens een vaste routine en zonder enige passie knipt. De klant wil iemand die meedenkt over zijn of haar kapsel en de nodige creatieve en vakkundige input levert. Natuurlijk, misschien brengt uw klant een foto mee van het kapsel dat hij wenst. Wat als dit eigenlijk niet bij hem of haar past of het voorgestelde kapsel met een vleugje creativiteit dusdanig aangepast zou kunnen worden dat het beter bij de klant past? Het zou zonde zijn als u deze kans om uw klant wat extra service te bieden misloopt, omdat u te druk bent met de administratie. Met andere woorden, als u uw administratie aan een payrollbedrijf over laat heeft u meer tijd voor uw klanten.

Geniet van gemak en specialistische kennis

Het grote voordeel van een payrollbedrijf is dat dit soort bedrijven echte specialisten op het gebied van onder andere salarisadministratie in dienst hebben. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers tijdig en correct worden uitbetaald. Zonder dat u zich hiermee bezig hoeft te houden. Ook neemt een payrollbedrijf tijdrovende zaken, zoals bijvoorbeeld het opstellen van contracten en het te woord staan van werknemers die vragen hebben over hun arbeidsvoorwaarden, op zich. De wereld van belastingen en werknemersverzekeringen verandert voortdurend. Als u een payrollbedrijf inschakelt, bent u geen tijd meer kwijt aan frustrerende en eindeloze pogingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste regels en wetten op administratief gebied. U heeft uw eigen specialist die dit allemaal goed voor u regelt.

Bescherm uzelf tegen risico’s

Als eigenaar van een kapperszaak loopt u uiteraard verscheidene financiële risico’s. Stel dat een van uw medewerkers langdurig ziek is of een ernstig ongeluk krijgt, waardoor hij of zij ernstig letsel oploopt aan zijn of haar handen en dus arbeidsongeschikt raakt. Als u een payrollbedrijf inschakelt hoeft u deze situaties niet te vrezen: Het payrollbedrijf zorgt namelijk voor dat de werknemer bij ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid wordt doorbetaald.

Een payrollbedrijf kan veel voor uw kapperszaak betekenen

Zoals u in dit blog heeft kunnen lezen, zijn er veel voordelen aan payrolling verbonden voor uw kapperszaak. Daarom raden wij u ook zeker aan om payrolling te overwegen voor uw onderneming!

Back To Top